نوشته شده توسط : کرونا و اخبار آن

در این روزها که سرتاسر آن استرس و دلهره است و همه ما دغدغه سلامتی خود و عزیزانمان را داریم باید به کمک هم شتافته، تا زنجیره انتقال ویروس کرونا را شکست دهیم.

هر کدام از ما نقش بسزایی را در زمینه قطع این زنجیره ایفا می کنیم و به نوبه خود با را رعایت یک سری اصول بهداشتی و مراقبتی می توانیم مانع انتقال و پیشرفت ویروس کرونا و بیماری کویید 19 شویم.

همه ما با رعایت مسائلی مانند زدن ماسک، پوشیدن دستکش، استفاده از انواع محلول ضدعفونی کننده و رعایت مسائل بهداشتی و نظافتی می توانیم تا حد زیادی از گزند این ویروس در امان بمانیم.

شرایط به وجود آمده که مسلما بر روی چرخه اقتصادی نیز تاثیر بسزایی گذاشته است، باعث نگرانی اقشار مختلف جامعه به‌خصوص قشر ضعیف شده است.

در این روزها است که افراد توانمند از نظر مالی می‌توانند با کمک به شیوه‌های گوناگون، در این اوضاع نابسامان که اکثر کسب و کارها نیز ضربه خورده است باری از روی دوش اقشار ضعیف بردارند.

بعد از در نظر گرفتن اوضاع اقتصادی و مالی باید اوضاع بهداشتی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نیز مورد توجه قرار گیرند.

زیرا اکثر بیمارستان‌ها با کمبود تجهیزاتی از جمله انواع دستکش و ماسک، لباس مخصوص، عینک، پاپوش مخصوص و ... مواجه هستند.

کمک به پرستاران و پزشکانی که در خط مقدم مبارزه با کرونا قرار گرفته‌اند و فراهم کردن تجهیزات برای آنان توسط خیرین می‌تواند در حفظ سلامت آن‌ها و دیگران کمک بسیاری کند.

ارگان‌ها، شرکت‌ها و خیرین مختلفی هستند که با کمک‌های خود توانسته‌اند در شهرهای مختلف خدمتی شایسته انجام دهند.

گروه لوازم خانگی ناساالکتریک نیز یکی از این خیرین پیش قدم می‌باشد که با توزیع تعداد قابل توجهی ماسک فیلتردار، ماسک معمولی، لباس مخصوص ایزوله، دستکش و تولید 30 هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده و توزیع آن در بیمارستان و روستاهای دور دست توانسته خدمتی شایسته به مردم ارائه کند و نشان دهد ناساالکتریک همراه همیشگی خانواده‌‌های ایرانی چه در خانه‌های آن‌ها و چه در شرایط بحرانی است.

در اینجا به توضیح مفصلی از ویروس کرونا و نکات مراقبتی مورد نیاز می‌پردازیم تا با داشتن اطلاعاتی جامع بتوانیم جلوی ورود این ویروس را به خانه‌های خود بگیریم.

برای ادامه مطلب کلید کنید. https://www.nasa-electric.com/blog/news/nasselectric-has-come-to-the-aid-of-the-people-against-coronavirus.html



:: برچسب‌ها: ویروس کرونا , امیکرون , کرونا , ناساالکتریک , کادردرمان ,
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 12 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کرونا و اخبار آن

امیکرون چیست؟

امیکرون (Omicron)، نوع جدیدی از ویروس کرونا در آفریقای جنوبی شناسایی شده است و باعث نگرانی بسیاری از کشورها شده است. سویه جدید که ابتدا B.1.1.529 نامیده شد، توسط سازمان جهانی بهداشت، نوع Omicron نام گرفت.

همچون گذشته و مانند واریانت‌های قبلی، این نگرانی وجود دارد که این نوع کرونا می‌تواند به شیوع بیماری در بسیاری از کشورها دامن بزند و سیستم‌های بهداشتی را تحت فشار قرار دهد و احتمالاً ایمنی واکسن را دور بزند.

این سویه ویروس چه تفاوتی دارد؟

ویروس کرونا به کمک پروتئینی به نام اسپایک، وارد سلول‌های بدن شده و باعث بیماری کووید-19 می‌شود. حدود 30 تغییر یا بیشتر در پروتئین اسپایک در نوع اومیکرون مشخص شده است که دو برابر جهش‌های نوع دلتا است. نیمی از این جهش‌ها در ناحیه ای است که ویروس کرونا به کمک آن به سلول بدن انسان متصل شده، وارد آن می‌شود و باعث عفونت می‌شود.

جهش‌ها در این ناحیه ویروس می‌تواند باعث شود تا دستگاه ایمنی (یعنی آنتی‌بادی‌های ساخته شده بعد از واکسیناسیون یا عفونت قبلی) ویروس را کمتر از قبل تشخیص دهد و خطر عفونت با اومیکرون افزایش یابد.

حداقل سه جهش در نوع اومیکرون، به ویروس برای فرار از شناسایی شدن توسط آنتی‌بادی‌ دستگاه ایمنی کمک می‌کند. ظاهراً جهش دیگری هم توانایی آن را برای ورود به سلول‌های انسان افزایش می‌دهد و باعث انتقال بیشتر آن می‌شود.

منشاء این نوع ویروس از کجاست؟

تاکنون فقط حدس و گمان‌هایی درباره منشاء اومیکرون مطرح است. به باور یکی از دانشمندان مؤسسه ژنتیک UCL لندن، احتمالاً نوع اومیکرون در طول عفونت مزمن در فردی با نقص سیستم ایمنی (احتمالا مبتلای به HIV/AIDS درمان نشده) تکامل یافته است.

آفریقای جنوبی دارای 8.2 میلیون نفر مبتلا به HIV است که بیشترین میزان در جهان است. نوع بتا هم که سال گذشته در آفریقای جنوبی شناسایی شد، ممکن است از یک فرد آلوده به HIV منشاء گرفته باشد.

واریانت امیکرون چقدر گسترده شده است؟

موارد ابتلا به امیکرون در کشورهای بسیاری از جمله آفریقای جنوبی، بوتسوانا، هلند، پرتغال، بریتانیا (انگلستان و اسکاتلند)، استرالیا، هنگ کنگ، کانادا، دانمارک، اتریش، ایتالیا، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، سوئد، اسپانیا، آمریکا و آلمان تایید شده است.

شواهد فعلی در مورد میزان انتقال، شدت و توانایی فرار از ایمنی برای اومیکرون بسیار غیرقطعی است. با این حال، اطلاعات اولیه از آفریقای جنوبی نشان می دهد که ممکن است کرونای اومیکرون نسبت به نوع دلتا توانایی رشد قابل‌توجهی داشته باشد. با توجه به مدل‌های ریاضی، انتظار می‌رود اومیکرون در چند ماه آینده باعث بیش از نصف کل عفونت‌های کرونا در اتحادیه اروپا شود.

امیکرون چقدر نگران‌کننده است؟

هنوز برای پاسخ گفتن به این پرسش، زود است. ویروس‌ها همیشه جهش می‌یابند، با تغییراتی که گاهی ویروس را ضعیف‌تر می‌کند یا گاهی آن را در فرار از آنتی‌بادی‌ها و بیماری‌زایی ماهرتر می‌کند. واکسن‌های کرونا نشان داده‌اند که در برابر انواع قبلی مؤثر هستند.

اولین گزارش‌ها از کرونای امیکرون از افراد جوان بوده که به دلیل سن پایین‌تر معمولاً علائم خفیف با کرونا نشان می‌دهند. با این حال، امکان بیماری شدید با همه انواع قبلی ویروس مانند نوع دلتا وجود داشته است. موارد شدیدتر بیماری کرونا و میزان بستری‌ها با تاخیر چند هفته ای مشخص خواهد شد.

طبق گزارش‌ها از Gauteng آفریقای جنوبی، تعداد پذیرش در بیمارستان به خاطر کووید-19 از میانگین 18 مورد در روز در اوایل نوامبر به 61 نفر در روز در اواخر ماه افزایش یافت.

 

برای خرید جاروبرقی به لینک زیر مراجعه کنید.

https://www.nasa-electric.com/vacuum-cleaner

 



:: برچسب‌ها: امیکرون , کرونا , ویروس-کرونا , ویروس-امیکرون-بهداشت-جهانی,دلتا ,
:: بازدید از این مطلب : 36
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 11 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : کرونا و اخبار آن

5 توصیه به نوجوانانی که احساس اضطراب می کنند.

1- نفس عمیق بکشید

 

2-با دوست یا فرد مورد اعتماد صحبت کنید

 

3-به نیازهای اولیه خودتان توجه کنید

 

4-فعالیت های آرامش بخش را در برنامه ی روزانه خود بگنجانید

 

5-از دیگران کمک بخواهید.

 

برای دریافت تازه های تکنولوژی به آدرس زیر مراجعه کنید

https://modern-tech.blogsky.com/



:: برچسب‌ها: اضطراب , کرونا , نوجوانی , روانشناسی ,
:: بازدید از این مطلب : 35
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 2 بهمن 1400 | نظرات ()